Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Stiri, informatii si noutati din industria alimentara si HoReCa

THERMOTECHNIKA CROWNCOOL

Echipamente frigorifice pentru magazine ce vând produse alimentare Č™i unităČ›ile HoReCa

Într-un supermarket care oferă clienților spre comercializarea cu amănuntul produse alimentare este imperioasă nevoie de o serie de echipamente frigorifice performante pentru stocarea și/sau etalarea într-un mediu rece a mărfurilor respective. Dintr-un anumit punct de vedere, ele pot să fie comparate cu niște frigidere și congelatoare de uz casnic mai speciale, doar că sunt proiectate total diferit de cele rezidențiale, ca să nu mai vorbim de caracteristicile tehnice pe care le posedă, anume adaptate la nevoile unui magazin modern.

Un astfel de echipament frigorific, aproape nelipsit din orice unitate comercială care are în ofertă și produse alimentare, este întâlnit de multe ori sub forma unor vitrine frigorifice.

Ce este o vitrină frigorifică profesională (comercială)?

Nimic altceva decât un un soi de frigider sau congelator mai sofisticat, cu ușile vitrate, unde se pot pune pentru accesul direct al clienților tot soiul de produse proaspete ce au nevoie ca să fie păstrate la rece: preparate din pește, legume, mezeluri, aluaturi etc.

Vitrinele frigorifice au forme și dimensiuni diverse, așa încât pot fi piese de rezistență în amenajări interioare surprinzător de creative, care să îi facă pe clienți nu doar ca să cumpere mai mult, dar și să revină, iar și iar, în magazinul respectiv.

O variantă mai sofisticată de sistem frigorific este reprezentată de acea structură de rafturi speciale fără uși, ce se montează direct pe peretele magazinului și unde se pot așeza diverse produse proaspete ce trebuie să fie menținute la temperaturi scăzute pozitive (fructe, iaurt, fructe, legume) până ce clienți le aleg pe cele dorite.

Nu uitați nici de lăzile frigorifice!

Lăzile frigorifice se folosesc pentru păstrarea unor produse congelate la temperaturi în medie de -18 grade Celsius până la -24 grade Celsius. Cu geam curbat sau plat, ele sunt foarte utile și pentru a pune în interiorul lor sortimentele de înghețate și pizza, nu doar sortimentele de pește, fructe și legume congelate. Ușa glisantă reduce considerabil pierderea de frig, dar și consumul energetic, lucruri importante când este vorba de un echipament la care clienții au acces liber.

Sisteme frigorifice moderne pentru unitățile horeca

Un restaurant are nevoie de mai multe dotări frigorifice, unele pentru stocarea materiilor prime perisabile, altele pentru a pregăti efectiv anumite preparate și altele pentru a conserva pe termen scurt felurile gătite ce necesită menținerea lor la temperaturi relativ joase până când vor fi oferite consumatorilor.

Unul dintre echipamentele de frig esențial a fi achiziționate de marile restaurante este camera negativă la rece, destinată pentru a păstra acolo în principal bucățile mari de carne ce nu pot merge la congelator (în dulapul frigorific). Se poate depozita în acest fel în mod corect atât carnea de porc, de vite, dar și peștele.

O versiune mai mică a camerei frigorifice o reprezintă dulapul frigorific pozitiv sau negativ. E e ideal pentru o bucătărie profesională de dimensiuni mai reduse. Nimic mai bun pentru a păstra produsele proaspete pe termen scurt, precum ar fi peștele, diferitele sortimente de carne, salată sau orice alte categorii de fructe și legume.

Unele restaurante au, de asemenea, un bar, de aceea o să fie nevoie de existența unor dotări speciale reprezentate de diverse echipamente frigorifice pentru băuturi, vitrine orizontale și verticale de răcire, precum și instalații de răcire a berii și a altor băuturi răcoritoare.

În cofetării și patiserii este obligatorie dotarea cu vitrine pentru produsele ce sunt expuse la vânzare. Până și bomboanele de ciocolată sau ciocolata de casă trebuie depozitate tot la rece, în vitrine speciale ce permit reglaje fine, la temperaturi pozitive nu mai mari de 15 – 18 grade Celsius.

THERMOTECHNIKA CROWNCOOL va recomanda:

imagine
Mese de lucru si de refrigerare inox
Mese de lucru refrigerate cu doua, trei sau patru usi, mese frigorifice pentru preparare pizza, saladete
imagine
Depozitare frigorifica, camere frigorifice
Frigidere, congelatoare, combine frigorifice şi lăzi frigorifice sau congelatoare care pot fi vopsite sau din material inox atât pe interior cât şi pe exterior. Camere frigorifice din panouri poliuretanice de 80 mm termoizolante, dotate de asemenea cu sistem de rafturi interioare din material inox şi bineânţeles cu [...]
imagine
Dozatoare de bere
Dozatoare de bere sub tejghea de diferite capacităţi, cu una sau mai multe coloane de bere, pentru unul sau mai multe tipuri de bere servite in acelaşi timp. Dimensiuni: 460x460x775 mm Cod produs: SH-3/2 Pentru mai multe modele sau detalii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi.
imagine
LADĂ CONGELATOARE ÎNCLINATĂ, CU GEAMURI GLISANTE,CURBATE, UDD 200 SCEB
Ladă congelatoare înclinată, cu geamuri glisante,curbate, UDD 200 SCEB Nr articol: UDD 200 SCEB Capacitate: 190 W Consum energie: 2,7 A Dimensiuni externe: 719x615x949-829 mm Interval de răcire: -12 ... -22 °C Volum: 157 liter + Ladă congelatoare înclinată, cu capac din geamuri glisante curbate, [...]
imagine
Oferim servicii complete pentru echipamente frigorifice si gastronomice profesionale
Punerea în funcţiune a echipamentelor frigorifice şi gastronomice profesionale Intervenţii în perioada de garanţie şi post-garanţie Întreţinerea, igienizarea răcitoarelor şi dozatoarelor de bere și a băuturilor Consultanţă în identificarea nevoilor de service a clienţilor Instruire [...]
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.
Meat Milk TV
infoALIMENT MAGAZIN
Ultimele anunturi